UNDER KONSTRUKTION

Om oss

Vi är ett solskyddsföretag som levererar persiennergardiner och andra typer av solskydd till både privatpersoner och företagskunder. Vi samarbetar med ledande leverantörer av alla typer av solskydd, alltid med fokus på högsta kvalitet på både material och design. Vi erbjuder bra priser, blixtsnabba leveranser med full spårbarhet och naturligtvis full ånger- och returrätt när du handlar från oss. Dessutom får du tre års garanti på alla produkter.

Du hittar lätt det du söker i vår webbshop, där du även kan titta på och läsa lite om de produkter vi säljer. Skulle du vilja ha mer information är du varmt välkommen att höra av dig, vilket du kan göra genom att fylla i kontaktformuläret här på sidan, eller genom att ringa eller mejla oss.

Hundra procent nöjda kunder är vårt mål, något vi tar med oss i all kontakt vi har med våra kunder och i den service vi erbjuder. Vi vill att du som kund ska känna dig helt säker när du handlar av oss på nätet, och att de produkter du beställer ska mäta dina förväntningar i allt från leverans till utseende och kvalitet.

Är du osäker på vilket solskydd som passar bäst i din bostad? Hör av dig till oss så hjälper vi dig med tips och råd. Det perfekta solskyddet skärmar inte bara av solens strålar, utan hjälper även till med att sänka bostadens energikostnader och blir dessutom ett estetiskt värdefullt inslag i ditt hem. Hos oss hittar du solskydd av alla typer, i många olika utföranden.

Solskyddsgiganten AB
BOX 4002
169 04 Solna
Org. num: 556844-2064
Momsregistreringsnummer: SE556844206401

Tel: 08 - 53 33 40 50